Με επιτυχία το 2ο τουρνουά 3 on 3 ”Τάσος Μπαλάφας” στο Σχηματάρι(φωτο)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο τουρνουά 3 on 3 ”Τάσος Μπαλάφας” που διοργάνωσε ο Πρωτέας Σχηματαρίου, τιμώντας τη μνήμη του αθλητή του που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. 

Πολλές συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες, αγώνες που κρίθηκαν στον πόντο, πλούσια δώρα, αλλά και η θετική διάθεση όλων να παίξουν για τον Τάσο, συνέθεσαν ένα μπασκετικό τριήμερο που άφησε άριστες εντυπώσεις.

Σε ανακοίνωση του ο Πρωτέας Σχηματαρίου αναφέρει:

‘Το 2ο τουρνουά “ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ” ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία. Πολλές συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες, ανταγωνιστικά παιχνίδια και πάνω από όλα η θετική διάθεση όλων, να τιμήσουν έναν άνθρωπο που έφυγε σε έναν χώρο που τόσο πολύ λάτρεψε.

Ευγνωμοσύνη σε όλους όσους διέθεσαν από τον πολύτιμο χρόνο τους να τιμήσουν τον Τάσο μας… Παίκτες, εθελοντές,γονείς , χορηγούς! Νικητές και ηττημένοι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχουν.Υπήρχαν όμως συμμετοχές που κέρδισαν τα έπαθλα που με αγάπη προσέφεραν χορηγοί μας.

Ευχαριστούμε λοιπόν από καρδιάς τον Μαριάκη Μιχάλη για τα 2 τετραήμερα ταξίδια στην Αστυπάλαια στο THOLARIA BOUTIQUE HOTEL, που χάρισε στις τετράδες που ξεχώρισαν (σε ερασιτέχνες και σε αθλητές με δελτίο). Τον Κο Γιώργο Κεραμίδα (GOLDEN AGE) για το μονοήμερο ταξίδι στα Λιχαδονήσια στην ομάδα του Λυκείου και τον ELIA’S Σουβλακερί για τα γεύματα στις ομάδες του γυμνασίου και του δημοτικού. Ευχαριστούμε από καρδιάς το Δήμο Τανάγρας που ήταν συνδιοργανωτής της εκδήλωσης και ιδιαίτερα το δήμαρχο Κο Περγάλια ,την οικογένεια Καββά και το Ρόδον Αμάραντο που πάντα στηρίζουν οποιαδήποτε προσπάθεια της ομάδας και όλους τους χορηγούς που με οποιοδήποτε τρόπο συνεισέφεραν στην πραγματοποίηση του τουρνουά. Κάβα Κηρύκος Σούπερ Μάρκετ Στεργίου Οικογένεια Στεργίου Δημητρίου Γιώργο Χόντζια Χριστίνα Cafe Paraiso Γεωργαντά Βασίλης Άρτος και Γλυκό Knowledge Lab Κέντρο Ξένων Γλωσσών Βρούβα Cafe Del Mar Super market ΤΟΛΟΣ Μεζεδοπωλείο Συμπόσιο Σύλλογο Πετριλιωτών Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά ,ευχόμενοι το τουρνουά “ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ” να κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους!”. 

Για να δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά πατήστε ΕΔΩ

Σχετικά